Tvrtka Falerlegno nastala je 1977. Danas sadrži 2 proizvodne linije; u sjedištu, Piane di Falerone, na površini od 22000m2 proizvode se uglavnom štokovi i lajsne, u Montelabbateproizvode se vratna krila. Falerlegno omogućava konstantnu opskrbu poluproizvoda raznih mjera i dimenzija što ga čini idealnim partnerom za stolare i/ili proizvođače vrata. Zahvaljujući predanosti svojih osnivača te upotrebi najbolje tehnologije i sirovina, tvrtka Falerlegno postiže visoke standarde kvalitete po konkurentnim cijenama.

Prednosti

Kapacitetom od 800 vrata dnevno dobivamo prednost u brzini isporuke dok kontinuirana dostupnost materijala na skladištu omogućuje isporuke u najkraćem mogućem roku. Nudimo pouzdanu kvalitetu «Made in Italy»; svi elementi vrata proizvedeni su isključivo u Italiji dok naše stručno osoblje koje rješava sve vaše probleme, savjetuje i olakšava nedoumice prilikom odabira modela i same montaže.

Vratna krila

Unutrašnji okvir jele na vratima spojen je tehnikom «finger joint» koja osigurava dugoročnu stabilnost samog okvira i smanjuje nervozu drveta. Vratna krilaobložena su sa MDF 4mm te obrubljena sa 3 strane ABS trakom. Kompaktnost i otpornost površine dobivena je korištenjem laminata CPL od 0,17mm.

Štokovi

Drvo jele baza je za cijeli okvir štoka što ga čini lakšim, visoka mehanička čvrstoća za pante daje elastičnost i fleksibilnost svojstvenu drvu, upotreba tankog MDF profila (maksimalne debljine 4mm) na cijelom štoku onemogućuje piganje te pridonosi stabilnosti štoka.

Jedinstvenost

Na tržištu možemo pronaći štokove od MDF-a te ponekad i u unutrašnjosti okvira samih vrata. Prilikom korištenja debljeg MDF-a dolazi do mrvljenja središnjeg djela i upijanja vlage čime se štokovi vrata pigaju i uništavaju. Naša jedinstvenost je u tanjem MDF-u što čini vrata kvalitetnim i otpornim. Naime, izrađena su od jele obložene tankim MDF-om što daje ujednačenu čvrstoću na cijeloj površini štoka i vrata što eliminira mrvljenje, pucanje i piganje.

© Copyright - Vrata Adriatico