Tvrtka Vrata Adriatico d.o.o. posluje kao dio grupe Falerlegno, tvrtke nastale 1977. Danas se tvrtka Falerlegno sastoji od 2 proizvodne linije; u sjedištu, Piane di Falerone, na površini od 22000m² gdje se proizvode uglavnom štokovi i lajsne dok se u sjedištu Potenza Picena osim pantrografinja i lakiranja rade i gotova vrata po mjeri. Tvrtka Falerpannelli kao dio grupacije, nalazi se u Montelabbate, gdje se proizvode vratna krila. Falerlegno omogućava konstantnu opskrbu poluproizvoda raznih mjera i dimenzija kao i gotovih personaliziranih proizvoda što ga čini idealnim partnerom za stolare i/ili proizvođače vrata. Zahvaljujući predanosti svojih osnivača te upotrebi najbolje tehnologije i sirovina, tvrtka Falerlegno postiže visoke standarde kvalitete po konkurentnim cijenama.

Prednosti

Kapacitetom od 800 vrata dnevno Falerlegno dobiva prednost u brzini isporuke dok kontinuirana dostupnost materijala na skladištu omogućuje isporuke u najkraćem mogućem roku. Nudi pouzdanu kvalitetu «Made in Italy»; svi elementi vrata proizvedeni su isključivo u Italiji dok naše stručno osoblje koje rješava sve vaše probleme, savjetuje i olakšava nedoumice prilikom odabira modela i same montaže.

Vratna krila

Unutrašnji okvir jele na vratima spojen je tehnikom «finger joint» koja osigurava dugoročnu stabilnost samog okvira i smanjuje nervozu drveta. Vratna krila obložena su sa MDF 4mm te obrubljena sa 3 strane ABS trakom.

Štokovi

Drvo jele baza je za cijeli okvir štoka što ga čini lakšim, visoka mehanička čvrstoća za pante daje elastičnost i fleksibilnost svojstvenu drvu. Upotreba tankog HDF profila (maksimalne debljine 3mm) na cijelom štoku čini površinu savršeno glatkom, proizvod obložen bez ikakvih nedostataka te pridonosi dodatnoj stabilnosti štoka.

Jedinstvenost

Na tržištu možemo pronaći štokove od MDF-a te ponekad i u unutrašnjosti okvira samih vrata. Prilikom korištenja debljeg MDF-a dolazi do mrvljenja središnjeg djela i upijanja vlage čime se štokovi vrata pigaju i uništavaju. Naša jedinstvenost je u tanjem vodootpornom HDF-u što čini vrata kvalitetnim i otpornim. Naime, izrađena su od jele obložene tankim vodootpornim HDF-om što daje ujednačenu čvrstoću na cijeloj površini štoka što eliminira mrvljenje, pucanje i piganje.

© Copyright - Vrata Adriatico